Όλων μας οι καρδιές που διατηρούν μια συνεχή επαφή με την επικαιρότητα, πονάμε πολύ με τη φυλετική αδικία. Κάποιες από τις πιο εύστοχες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα έχουν γραφτεί τελευταία και έχουν αγγίξει την καρδιά μας δίνοντας μας ελπίδα. Ταυτόχρονα όμως, έχουν γραφτεί και άλλες δημοσιεύσεις που περιγράφουν τις υπερβολικές αντιδράσεις ταραχών, λεηλασίας και εμπρησμών που μας απογοητεύουν. Κανένα άτομο με σώας τα φρένας δεν θα υπερασπιζόταν αυτές τις ενέργειες ως λογικές ή αποδεκτές. Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό ως Χριστιανοί να κατανοήσουμε την ρίζα των βαθύτερων ζητημάτων της κοινωνίας μας και τι τα παρήγαγε και να μην επιτρέπουμε τέτοιες υπερβολικές αντιδράσεις, ανεξαρτήτως συναισθηματισμών.
Ο συστηματικός ρατσισμός και προκατάληψη φανερώνει το άσχημο πρόσωπο του με πολλούς τρόπους. Από την άλλη και οι τρόποι διαμαρτυρίας έδειξαν και αυτοί το άσχημο προσωπείο τους διότι στην πραγματικότητα είναι παράνομοι.
Σκεφτείτε τον εαυτό σας σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Έχετε παρασυρθεί ποτέ από τον συναισθηματισμό σας και κάνατε κάτι που αργότερα μετανιώσατε; Δεν μπορώ να φανταστώ πολλούς ανθρώπους να λένε όχι σε αυτήν την ερώτηση. Έχετε αναστατωθεί ποτέ τόσο πολύ που σκεφτήκατε να κάνετε κάτι βίαιο και ίσως μάλιστα επιθυμούσατε να είχατε και το θάρρος να μπορούσατε; Υποθέτω και εύχομαι αν είχατε, τελικά να μην ενδώσατε!
Σκεφτήκατε ποτέ πώς μπορεί ο Θεός να βλέπει την επιθυμία σας αυτή; Το να αφήνεις κάτι αμαρτωλό να κατοικεί στην καρδιά σου είναι το ίδιο με το να το πράττεις στα μάτια Του Θεού.. Οι εξωτερικές συνέπειες μπορεί να μην είναι σοβαρές, αλλά οι εσωτερικές συνέπειες σε πνευματικό επίπεδο είναι αρκετά σοβαρές.

Προβολές: 13

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ

Η KOINΩNIA MAΣ

© 2023   Created by George Mouzakis.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης